valanhamn:
valans historie
Bygdeveg 1938
DS kaia
skolebrakka
gamle valanværinger
oss på nett
kaisaken
MS kvæanangen
kart
satelittbilde
webkamera
flyfotos
Arkiv:
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
Nyheter:
Framtid i Nord
Altaposten
Nordlys
Fremover
Aftenposten
VG
Dagbladet
Nettavisen_TV2
N24
DN
Dine Penger
Hegnar Online
Nrk
P4
Siste
Andre lokal aviser
Nyttige linker:
Nord Troms Museum
Banker
Posten
Telefonkatalogen
SAS_Braathens
Norwegian
DinSide
Ordboken Clue
IT-Avisen
Odin
Chess
Telenor
Aetat
Valautakalkulator
Webcam i Norge
 

























































2008: Godt nytt år!!

Onsdag 02.01.2008

"Noen ord..."

...fra valanhamn.net til våre besøkende fra fjern og nær:

Et nytt år er påbegynt og vi starter det med blanke ark her på våre valansider, og ønsker dere alle et strålende godt nytt år!!!


NETTSIDENE GENERELT:


Vi har lagt bak oss et godt år for nettsidene; det har vært rekord med besøkende:-),
og vi har nå eksistert på internett i hele 8 år.
Vi har fått mye skryt for sidene fra både fjern og
nær også i året som er gått, og ekstra stas er det når vi får høre at vi også viser Kvænangen for øvrig på en positiv måte.

De som holder valanhamn.net levende er de som bidrar med stoff til nettsidene i form av tekst, bilder, video, tips mm..; og ikke minst dere som gir ekstra liv til sidene ved å skrive i gjesteboken. All ære til dere for at sidene eksisterer og fortsetter å være populære!!




NETTSIDENE I 2008:


I år skal vi få ryddet litt opp i dokumentene som finnes på valanhamn.net; her er mange undersider som trenger litt oppussing. Blant flere vil vi fornye/forbedre "gamle bilder", "gårdssidene" og ikke minst jobbe videre med de nye jakt- og friluftlivssidene våre. Gamle filer fra "tidligere tider" vil også legges ut om der finnes tid...

I tillegg vil vi fortsette med å oppdatere jevnlig på denne startsiden; her er det opp til dere hvor ofte det skal bli... Alt som kommer inn vil automatisk legges ut innen kort tid!!

Innlegg i form av bilder, tekst, video, tips, idéer, ris og ros mm... taes i mot med stor glede: Send gjerne en mail » eller skriv i gjesteboka det du måtte ha på hjertet!


VALANPOSTEN:

Valans julenummer av Valanposten ble sendt ut før jul, og vi har allerede fått mye skryt for godt innhold. Folk har satt pris på at det også har kommet til godlynt humor. Valanpostens redaksjonen håper de kan følge opp med samme kvalitet i 2008, og kanskje gjøre avisa enda bedre??

VP-redaksjonen kommer i allfall til å gjøre noe ekstra siden foreningen Valan Vel har sitt 10-års jubilem; det er 10 år siden V-V ble restiftet. Redaksjonen skal selvsagt markere dette. Dere kan allerede nå begynne å sende inn bidrag til kommende nummer....

Avisa vil også i år komme ut med to nummer; sommer og jul.

Har du ikke fått julenummeret,
kan du be om det
ved å sende en mail »


KRISE:

Like etter at Valanposten var ferdigstilt kræsja maskinen den lages på fullstendig; det er den samme maskinen som brukes til å administrere disse nettsidene: "Krysser i taket" - det er første gang noe slikt skjer på de 12 årene jeg har brukt pc daglig.

Under arbeidet med avisa var det merkbare saker og ting som oppstod, - såkalte uforutsette hendelser... Og plutselig en kveld var fadesen et faktum: I panikk ble det sendt ut meldinger til folk som kanskje kunne hjelpe; tusen takk til dere som tok dere tid:-)....
Fikk blant annet en til å opprette en e-post konto på nett som det til slutt gikk å sende dokumneter til, ........ phu!! Dagen etter fikk jeg reddet noe... Og stor takk til meg selv som er flink til å oppdatere sikkerhetskopier.

Alt av programvare ble "borte vekk"! Office pakken fulgte med da "laptoppen" var ny sommeren 2006, men ingen cd-ér fulgte med, så den må kjøpes med det første.....

Er litt KRISE fortsatt; for hvordan klare seg uten outlook, powerpoint, word og excel??

Like før maskinen "tok fyr" skulle siste utgave av Adobe CS3 legges inn. Rakk det aldri, så i dag har det vært reine julaften her - har alt på plass igjen, ikke bare photoshop, men ALT!

Ønsker dere flotte januardager:-)
!


Tilbake til startsiden »

.


Valanhamn på

© valanhamn.net 2000 - 2008
 
Vi har også posttjenester! Velkommen til I. Evensen byggevarer!Her kan du også levere tipping! Dagligvarer, bensin, tipping, apotek, servicekontor mm! Velkommen til Kvænangen kommunesenter! Din lokale kraftleverandør!Velkommen til Materialhandelen! Din lokale avis!Kom innom for en bilprat eller bare en kopp kaffe!Din lokale bank! Ny ATV i sommer? Vi er din lokale Polaris forhandler! Kjører deg dit du vil! Spildra: Rederiet gjør frakt og slepeoppdrag samt arrangerer opplevelsesturer!Kvænangen kommunes største private arbeidsplass med ca 25 årsverk! Send epost!